Menu
Inschrijven

Partners

De opleiding Ondernemerschap voor ruimtelijk ontwerpers gaat uit van de gedachte dat je ondernemerschap pas in de vingers krijgt als je het in de praktijk oefent. Bouwlokaal heeft meer dan 20 partners die je daartoe gelegenheid geven. In de praktijk blijkt bovendien dat Bouwlokaal-alumni geregeld een vaste baan vinden bij die partners.

Ondernemerschap in de praktijk

Die partners verbinden zich graag aan Bouwlokaal omdat zij een bedrijfsmatige vraag kunnen laten beantwoorden door ambitieuze ruimtelijk ontwerpers. Ze komen ook de ambitieuze talenten op het spoor die ze zelf graag in de gelederen krijgen. Daarom betalen ze ook mee aan je opleiding. In ruil voor het uitvoeren van de werkopdracht dragen ze daar 850 euro aan bij. Daarnaast zijn er gastlessen en workshops van partners bij Bouwlokaal.

Netwerk

Een grote kracht van Bouwlokaal is het almaar groeiende netwerk dat we met elkaar vormen. Partners, studenten en docenten ontmoeten elkaar en delen hun kennis. Dat professionele netwerk is een van de meest waardevolle aspecten van de opleiding.

Interesse in een partnerschap?

Lees je dit als bouwgerelateerde onderneming en lijkt zo’n partnerschap je wat? Neem dan contact op met Frank Pörtzgen, 06-22789988.

Partners

Wiegerinck architectuur en stedenbouw

Gemeente Arnhem

BAM

De Kempenaer Advocaten

Giesbers Ontwikkelen en bouwen

Hendriks Bouw en Ontwikkeling

Mulderblauw architecten

Hoogte Twee

ABT

Draaijer en Partners

Veenenbos en Bosch

Gelders genootschap

Kuiper Arnhem

NEXIT architecten

BURO SBH

Trebbe

opZoom architecten

Proof of the sun

Rijnstate

Slangen en Koenis

Volkshuisvesting Arnhem

Buro Poelmans Reesink