Menu
Inschrijven

Dit moet je nog even weten

Je hebt een bachelor of master als (landschaps- of interieur)architect of (steden)bouwkundige. Je bent gemotiveerd en bereid gedurende een half jaar een deel van je tijd te besteden aan de opleiding.
De kosten voor inschrijven, colleges, catering (lunches en koffie en thee) bedragen € 2150. Daarvan betaalt het partnerbedrijf € 850, als je voor hen een werkopdracht uitvoert. Je hoeft niet per se een werkopdracht te doen, maar dan betaal je het hele bedrag. Werk je wel samen met een van onze partners, dan blijft voor jou een investering van € 1300 plus de aanschaf van het lesmateriaal – het boek Business Model Generatie. Alle tarieven zijn exclusief btw.
De Belastingdienst vergoedt een deel van de investering. Kijk voor de voorwaarden voor aftrek studiekosten op de website van de belastingdienst. De cao voor architectenbureaus bepaalt dat iedere medewerker een persoonlijk urenbudget krijgt  Dit budget kun je besteden aan opleiding en ontwikkeling en dus aan een bijdrage in de kosten voor Ondernemerschap voor ruimtelijk ontwerpers.
Je inschrijving is definitief als we je betaling binnen hebben. Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, selecteren we op basis van motivatie. Download ook onze algemene voorwaarden.

Inschrijven

Vul je gegevens in als je wilt deelnemen aan de volgende editie van de opleiding Ondernemerschap voor ruimtelijk ontwerpers. Lesdata zijn op dit moment nog niet bekend.

Gelukt! Je inschrijving is verzonden. We nemen snel contact met je op. 

Oei! Er ging iets mis, je inschrijving is niet verzonden. Probeer het nog eens of neem contact op. 

Spammen doen we niet. Je krijgt alleen de informatie waar je om vraagt. 

Partners

Bouwlokaal werkt samen met ruim twintig partners die samen de hele bouwketen vertegenwoordigen. Kijk ook op de pagina Partners voor meer informatie.