Menu
Inschrijven

Daarom Bouwlokaal

Ruimtelijk ontwerpers werken in een competitieve omgeving. Alleen als hun kennis en vaardigheden up-to-date zijn, blijven ze voor zowel opdrachtgevers als werkgevers interessante professionals. Een leven lang leren is daarom ook voor hen het devies. Ondernemerschap van Bouwlokaal is het startpunt voor meer perspectief in je carrière. 

De markt verandert

Na een periode waarin er weinig gebouwd werd, is er weer activiteit. Goed nieuws voor ruimtelijk ontwerpers, natuurlijk. Het is wel zaak mee te bewegen met de markt, je eigen positie daarin opnieuw te definiëren en je strategie voor de toekomst te bepalen. Daarmee vergroot je ook je betekenis voor werk- of opdrachtgever. Bouwlokaal helpt je sterker te worden in het commerciële proces, aan de bedrijfsmatige kant van je werk. Bouwlokaal laat je bovendien na de opleiding niet los! Als onderdeel van de Bouwlokaal-gemeenschap blijf je ‘een leven lang leren’.

Marcel Barzilay

student
De contacten in het werkveld en de gesprekken met medestudenten hielpen mij mijn doel scherp te stellen.

Linda Kokke

student
Bouwlokaal heeft mij het zetje gegeven om echt voor mijn eigen bedrijf te gaan. Die push en sprong in het diepe heb ik nodig om verder te komen.

Kenny Vonk

student
Bouwlokaal heeft mij laten ervaren waarin mijn interesse ligt. De opleiding is pittig naast een fulltime baan, maar biedt een hoop voldoening.

Docenten

Hoofddocenten zijn de inititaitiefnemers van Bouwlokaal: onderwijsmaker Tamara Rookus en architect Frank Pörtzgen. Zij hebben de afgelopen jaren gezien dat de markt voor ruimtelijk ontwerpers sterk is veranderd is. En of je nu zelfstandige bent of in loondienst werkt maakt daarbij niet uit.

Partners

Ondernemerschap voor ruimtelijk ontwerpers bouwt op de expertise en inzet van ruim 20 partners. Ze geven gastlessen en delen hun kenis met je. Groot voordeel: je komt in aanraking met alle schakels in de gehele bouwketen.  

Meer over onze partners

Netwerk

Een grote kracht van Bouwlokaal is het almaar groeiende netwerk dat we met elkaar vormen. Partners, studenten en docenten ontmoeten elkaar en delen hun kennis. Dat professionele netwerk is een van de meest waardevolle aspecten van de opleiding.

Onze Bouwstenen

Bouwlokaal biedt met Ondernemerschap voor ruimtelijk ontwerpers een compacte opleiding die je in vijf maanden verder brengt. Je onderzoekt wat je drijfveren zijn, waar je hart ligt en hoe daar een werkend businessmodel op te ontwikkelen is. Specifiek voor jou, haalbaar, uitdagend.

Partners

Ondernemerschap voor ruimtelijk ontwerpers bouwt op de expertise en inzet van ruim 20 partners - meer dus dan het aantal deelnemers. Lees meer over onze partners.